Management strategic


????????????????????????????????????

Desfășurat în perioada 9-10 noiembrie 2015, seminarul de management strategic s-a bucurat de prezenta unor experti internationali remarcabili, precum profesorul Mikkel Draebye, sau Jeroen Slop, manager financiar al clubului Ajax Amsterdam.

Ca reprezentant al unei federatii sportive model pentru fotbalul romanesc, Michael van Praag, presedintele Federatiei Olandeze de Fotbal a fost prezent la lansarea acestui demers educational pentru a saluta initiativa FRF si LPF:

_MAD4471

Performanța sportivă nu se mai naște astăzi doar din munca asiduă de pe teren, ci depinde în foarte mare măsură de capacitatea managerială a cluburilor și a asociațiilor naționale. Este nevoie ca jucătorii și toți angajații clubului să aibă liniște financiară ca să poată să își vadă doar de treaba lor din teren. Este nevoie de investiții în programe de pregătire fizică și psihologică, în infrastructură și centre de juniori. Orice viziune pe termen mediu și lung trebuie să se bazeze pe o abordare managerială complexă în afara căreia nu poate exista viitor pentru fotbalul profesionist.

M. van Praag

 

Programul primului seminar